Az MSI bemutatta legújabb üzleti laptopjait

2023. február 02.
4.3361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Az MSI február első napján tartotta meg az MSIology: The Leap to Singularity virtuális eseményét, ahol a legújabb gaming laptopok mellett a mindennapi használatra és a kreatív munkákra szánt eszközeit is megmutatta a nagyközönségnek, köztük az új Creator és Prestige modellekkel.

A Creator Z Seriest a legerősebb Creator laptopként jelentette be a gyártó, ennek megfelelően 13. generációs Intel HX sorozatú processzorok és NVIDIA RTX 40 sorozatú GPU-k kerültek az eszközökbe, a Creator Z17 HX a legújabb a Studio Vapor Chamber Cooler hűtést is megkapta.

A cég bemutatta a vadonatúj Prestige 13 Evo-t is, amely roppant kicsi súlyával hívja fel magára a figyelmet, hiszen kevesebb, mint 1 kg-ot nyom a mérlegen. A 75Wh-s akkumulátor hosszú élettartamra van tervezve, a cég elmondása szerint egy utazásra is magunkkal vihetjük töltő nélkül - jelentsen is ez bármit. Érkezett még egy 16 hüvelykes opció is, a Prestige 16 Studio GeForce RTX 40 sorozatú laptop GPU-kkal és NVIDIA Studio hitelesítéssel érkezik.

A gyártó a laptopokon felül bemutatta a díjnyertes MSI Pen 2-t is, amely a legújabb MPP2.6 technológiát használja, garantálva a gyors csatlakozást. Az MSI szerint olyan érzés használni, mintha valódi papírra írna az ember, de a különlegessége az, hogy hagyományos tollként is működik, amivel valóban lehet papírra írni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Amúgy rohadt dizájnos gépek!

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem is tudtam hogy ilyen gépeket is csinál az MSI, azt hittem teljesen csak gamer vonalon mozognak.

válasz erre

inkognito

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem túl izgalmas felhozatal.

válasz erre

techiii

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

1 kg nem sok, az elég jó.

válasz erre