Az LG autós infotainment-rendszere lesz a Mercedes új elektromos luxusszedánjában

2022. január 20.
59.4631
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A 2022-es Mercedes-Benz EQS elektromos szedánjának központi eleme lesz az LG legújabb, prémium kategóriás autós infotainment-rendszere, az MBUX Hyperscreen, amely egy olyan kijelzőcsoport, amely az A-oszloptól az A-oszlopig elfoglalja szinte a műszerfal teljes szélességét.

A Mercedes-Benz által először a CES 2021-en bemutatott MBUX Hyperscreen három képernyőből áll. A vezető előtt elhelyezett LCD-képernyő, valamint a két OLED-elem: a központi kijelző és az utasoldali kijelző egyetlen egybefüggő üvegborítás alatt kap helyet.

Az infotainment az "information és az "entertainment" keveréke, amely úgy kíván értékes információt szolgáltatni a felhasználójának, hogy közben teszi azt szórakoztató keretek között.

A fejlett műanyag OLED kijelzőtechnológa révén az elektromos Mercedes-Benz EQS infotainment-rendszere tiszta, éles képeket és szövegeket képes megjeleníteni, vékony keretek alkalmazásával, fizikai gombok nélkül, így az utasok egy gyorsan kiismerhető, kényelmes felhasználói élményt nyújtó, intuitív érintőfelületet kapnak, kifinomult haptikus visszajelzéssel.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 1 napja

Kegyetlen jól néz ki, mint egy űrhajó!

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 1 napja

Csak ne android alapú legyen..

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 1 napja

Nagyon dög!

válasz erre

Harder

11 hónapja, 1 napja

Igen látványos!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink