Az iPhone 15 Pro Max simán legyőzte a Samsung S23 Ultra-t egy akkumulátor-élettartam-tesztben

2023. október 10.
4.9631
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple iPhone 15 sorozata immáron három hete kapható a boltokban és van velük némi probléma, ennek ellenére ismét sokat sikerült eladnia belőle a vállalatnak, miközben különféle teszteken estek át, nemrégiben az id kiderült, hogy a Pro Max vagy a Samsung S23 Ultra akkumulátora-e a jobb.

Az új iPhone készülékek közül a 15 Plus modellé a legjobb akkumulátor, mivel régebbi chip van benne és nagyobb akksit is kapott, ugyanis több hellyel rendelkezett a kisebb kamera miatt. A PhoneBuff YouTube csatorna arra volt kíváncsi, hogy az iPhone 15 Pro Max vagy a Samsung S23 Ultra akkumulátor ideje jobb-e.

A teszt során egy robotkart használtak, mely folyamatosan alkalmazásokat nyitott meg, üzeneteket váltott, videókat nézegetett és még játékot is elindított. A verseny bár nagyon szoros volt és néhol a Samsung készüléke jobban kihasználta a teljesítményét, a végeredményben az iPhone győzőtt. A 15 Pro Max 11 óra 44 percig bírta, míg az S23 Ultra "csak" 11 óra 6 percig bírta a kiképzést. Fontos kiemelni, hogy az iPhone 15 Pro Max 4441 mAh-s, míg a Galaxy S23 Ultra 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

technomancer

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Durva hogy mennyi ideig bírják már amúgy az aksik. Bár a Nokiás egy héttől még messze vagyunk! mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem hinném hogy az a fél óra bárkit elrettentene aki Samsungot venne..

válasz erre

zender

8 hónapja,

Jobb a rendszer.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja,

Sokkal optimalizáltabb a rendszer, ennyit jelent.

válasz erre