Az iPhone 15 készülékekbe már egy továbbfejlesztett Ultra Wideband chip kerülhet a Vision Pro miatt

2023. június 19.
15.7481
csirkee profilja, adatai
csirkee
A WWDC-n bemutatott új Vision Pro VR/AR headset miatt a pletykák szerint egy új chip kerülhet a következő generációs iPhone készülékekbe - állítja Ming-Chi Kuo elemző, ugyanis az iPhone 15 szériának már kompatibilisnek kell lenni az új termékkel, hogy ki lehessen használni a tudását.

Az Apple elemző legfrissebb Twitter bejegyzésében arról ír, hogy az új iPhone-okban egy új, továbbfejlesztett Ultra Wideband (UWB) chip kerülhet, melyet a vállalat jelenleg U1 néven használ. Ez a chip kulcsfontosságú az Apple hardvertermékekkel való integrációhoz. Az U1 chip egyébként már az iPhone 11 szériában debütált és olyan termékekben is megtalálható, mint az AirTag és a HomePod.

Ám ahhoz, hogy kompatibilis legyen a Vision Próval, szükség van a chip fejlesztésére és egy sokkal erősebb U1 kerülhet az iPhone 15-be. Továbbá a szakértő szerint az iPhone 16-ba már megérkezhet a Wi-Fi 7, ami még nagyobb adatátvitelt fog biztosítani, amire szintén szükség lesz egy Vision Pro esetén, ahol például 4K tartalmakat is nézegethet az ember.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 3 napja

Szerintem amúgy is az került volna..

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 3 napja

Akkor a világon sehol de nálunk biztos fel fog menni az ára. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 napja

Nyilván érthető is egy ilyen változtatás.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 napja

Akkor a 15-öt kihagyom, majd a 16-ra leszek ismét vevő. kacsintó smiley

válasz erre