Az iPhone 15 készülékek támogathatják a gyorsabb töltési sebességet

2023. augusztus 18.
23.5241
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Apple sokáig nem szeretett volna okostelefon készülékeibe USB-C portot rakni, hiszen ezek nagyobb helyet foglalnak el az eszközök belsejében, mint a Lightning csatlakozók, ám az EU miatt muszáj váltania, aminek köszönhetően az iPhone 15 széria állítólag már nagyobb töltési sebességgel rendelkezhet majd.
 

A vállalat heteken belül bemutatja új okostelefon szériáját, melyek már USB-C csatlakozóval lesznek ellátva, az átállás pedig növelheti a töltési sebességet. A 9to5Mac értesülései szerint egyes új iPhone 15 modellek akár 35 W-ig támogatják a töltést, szemben a jelenlegi iPhone 14 Pro 27 W-os sebességével.

Ming-Chi Kuo, az Apple elemzője szerint a váltás nagyobb töltési sebességet tesz lehetővé az iPhone 15 Pro modellek számára, de a funkció csak az Apple által jóváhagyott kábeleken keresztül lesz támogatott. Mindez azt jelenti, hogy gyorsabban tudjuk majd feltölteni készülékeinket, az viszont nem ismert, hogy ez az egész 15-ös szériát érinti-e majd, vagy csak a csúcskészülékeket, azaz a Pro és Pro Max (esetleg Ultra) telefonokat.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Jó reggelt kívánok, Apple.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Csoda.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Csak nem?

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Már nagyon ideje.

válasz erre