Az iOS 16-tal érkezhet az always-on display

2022. május 30.
52.2531
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb pletykák szerint az iOS 16 frissítéssel megérkezhet az iPhone készülékekre is az always-on display, azaz folyamatosan mehet majd az okostelefonok kijelzője, ugyanúgy, mint amit már megszokhattak az Apple Watch felhasználók.
 

Jövő héten kerül megrendezésre az Apple fejlesztői világkonferenciája, a WWDC, melyen bemutatkozik az iOS következő nagy frissítése, mely rengeteg újdonságot fog ismét hozni. Többek között bemutatásra kerülhet az always-on display is, melyet eddig csak a márka okosóráinál lehetett beállítani, de úgy tűnik a funkció hamarosan az iPhone-okon is elérhetővé válik.

Az iOS 16-tal változni fognak az értesítések, az iPad többfeladatos kezelése, valamint az Üzenetek és az Egészség alkalmazás is. A mindig látható zárolt képernyőképet az Apple eredetileg már az iPhone 13-hoz tervezett, de egészen eddig nem sikerült a vállalatnak megoldani a funkciót, remélhetőleg most már működni fog. Természetesen ezzel fel kell arra készülni, hogy aki bekapcsolja az always-ont, annak gyorsabban fog merülni az aksija.
4 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hát nem kapkodták el...

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nagyon zsír.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nekem mondjuk nem hiányzik, de nem rossz ha van.

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Wow de király lenne.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink