Az Instagram egy új funkción dolgozik, mellyel csak a barátok láthatnák bejegyzéseinket

2023. május 06.
24.0591
csirkee profilja, adatai
csirkee
Úgy tűnik a Meta által birtokolt közösségi média platform hamarosan egy új funkcióval fog bővülni, ugyanis Alessandro Paluzzi kód visszafejtő szerint a vállalat azon dolgozik, hogy a felhasználók csak a közeli barátok számára látható bejegyzéseket hozzanak létre, ami a Facebookon már régóta elérhető.

A Facebookon bárki beállíthatja, hogy posztjait kik láthatják, lehet teljesen nyilvános, mindenki számára látható, lehet csak barátok számára látható, és akár csak számunkra. Most úgy tűnik hamarosan hasonló funkció lesz elérhető az Instagramon is, mely a tartalomkészítők számára egy új bevételi forrás is lehet.

Paluzzi szerint a hírfolyamon való közzétételkor egy új "Közönség" fül lesz, ahol mindenki és a közeli barátok közül választhatunk majd. Ezzel exkluzív tartalmakat készíthetnek az influenszerek követőik számára, akik ezért akár fizethetnek is. Egyelőre nem világos, hogy az Instagram mikor tervezi kiadni ezt a funkciót, a pontos részletekről sem lehet tudni.

3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Milyen jó is volt az Instagram amikor megjelent. Képeket tettünk fel és nézegettük másokét és ennyi. Egy képmegosztó platform erre való. Mostanra milyen okádék lett az egész..

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mennyire tönkre tették ezt a platformot is.

válasz erre

Fikarc

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez mekkora baromság. Most is van hogy csak a feliratkozottak láthatják. Totál értelmetlen.

válasz erre