Az iFixit csapata megnézte belülről az új M2 MacBook Prót

2022. július 03.
2.2580
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az iFixit csapata nemrégiben darabokra szedte az Apple legújabb MacBook Pro szériáját, melyben már a legújabb és egyben legerősebb M2 chipek találhatóak, és a jelek szerint ez az egyetlen dolog, ami más lett az előző szériához képest.

A cupertinói óriás nem sokat gondolkodott azon, milyen különbségek legyenek az M1 chippel ellátott MacBook Pro és az M2 chippel ellátott MacBook Pro laptopokkal, ugyanis egy kis szerelést követően kiderült, hogy az eszközök belülről (és lényegében kívülről is) teljesen azonosak egyetlen dolog különbözteti meg őket: a chip. Szinte teljesen egyforma az előző generációs és a jelenlegi laptop belseje, egy kis finomhangolást leszámítva.

A videóból kiderül, hogy ugyan az a kábel, rögzítőelem, csavar, földelő tüske található a két eszközben. A hűtőbordán lett egy kicsi változás még. Mindezeket tudva az iFixit csapata elővett egy M1 procival ellátott MacBook-ot és belerakták az új M2 chipet. A gép gyakorlatilag működött, ám a billentyűzet, a track pad és a Touch ID nem reagált.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Hát tulajdonképpen minek is kellett volna változnia... Jött az új chip és ennyi, nem tudom mit várt az ifixit.

válasz erre

betyár

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Azért több újítást is belerakhattak volna.

válasz erre

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Átvenném ezt a roncsot szívesen.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

A szívem szakad meg.

válasz erre