Az idei Apple WWDC-n mutatkozhat be az új, hibrid Számológép alkalmazás

2024. április 21.
28.2711
csirkee profilja, adatai
csirkee
A vállalat Mac számítógépeihez készült Számológép alkalmazás teszi a dolgát és számol, amikor kell, ám a legfrissebb hírek szerint a macOS 15-tel teljesen megújulhat az app, melyben már előzményszalag és valutaátváltó funkcióval is rendelkezni fog.

Az AppleInsider információi szerint a számológép alkalmazás nem csak funkcióiban fog megújulni, de tervezési átalakításon is át fog esni, sokban fog hasonlítani az iPhone készülékeken található beépített Számológépre. A legnagyobb újdonságot talán az előzményszalag fogja jelenteni, ami meg fogja jegyezni a korábbi műveleteket és számításokat, ráadásul mindezt egy gombnyomással ki- és be lehet majd kapcsolni.

A frissített alkalmazásban a Jegyzetek integrációja is elérhető lesz, így még könnyebb lesz a műveletekről jegyzeteket készíteni, ha szükséges a későbbiekben. Végezetül, az új számológép megkönnyíti a különböző pénznemek átváltását, mivel a konvertáló eszközt beépítik a kezelőfelületbe. A hírek szerint ezeket az újdonságokat az idei WWDC fejlesztői konferencián fogja bemutatni majd az Apple.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Igen hosszú fejlesztési idő kellett hozzá. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Wooooooow! meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

nem hiszem el hogy 2024-re eljutottunk ide. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nem túl izgalmas egy számológép.

válasz erre