Az HBO bejelentette: biztosan elkészül a Sárkányok háza harmadik évada

2024. június 14.
8.3731
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még meg sem jelent George RR Martin népszerű fantasy sorozatának legújabb adaptációja, de az HBO már be is jelentette, hogy a széria biztosan visszatér egy harmadik szezonra, amiben visszatérnek majd a jól ismert karakterek és várhatóan sárkányból sem lesz hiánya.

Már csak néhány nap (június 16) és érkezik a Sárkányok háza második évada, mely folytatja a Targaryen-ház történetét, mely 100 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik. A sorozatban olyan színészeket láthatunk, mint Matt Smith, Milly Alcock, Olivia Cooke, Emily Carey és még sokan mások, akiket hamar megszeretett a közönség, hiszen óriási siker lett az első évad.

A történet George RR Martin Tűz és vér című regényét adaptálja, melyből még bőven van mit elmesélnie a sorozatnak, emiatt talán nem is annyira meglepő, hogy egy harmadik évad is elkészül, miközben a háttérben további spinoffok már készülnek - Dunk and Egg sorozat és a Seven Kingdoms: The Hedge Knight. A rajongók tehát nem maradnak Trónok harca nélkül a következő években sem.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 napja

Volt valakinek szemernyi kétsége is? mosolygó smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 2 napja

Nem bírnak vele leállni. röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 hónapja, 2 napja

Ezt is túl fogják tolni, mint anno a Trónok harcát!

válasz erre