Az FCC tisztviselője a The Walking Deadre és a Terminatorra hivatkozva akarja betiltani a Spot robotkutyát

2021. október 31.
98.0301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Brendan Carr, a Szövetségi Kommunikációs Bizottság, avagy az FCC egyik tisztviselője néhány olyan posztot engedett meg magának a Twitteren, amit leginkább a "tragikomédia" jelzővel lehetne illeti.

Ahogyan arról a Dronerz magazin is beszámolt, emberünk megosztott egy videót a Boston Dynamics-féle Spot robotkutyáról, azzal a szöveggel, hogy mivel ő látta a Terminátor és az Én, a robot című filmeket, ezért ő tudja, hogy az ilyen technológia miben végződik. Hozzátette: ha túl nagy a robot ahhoz, hogy veszélyhelyzet esetén fel lehessen rúgni, akkor be kell azt tiltani.

Miután egy kommentelő felhívta a figyelmét a tisztviselőhöz nem méltó viselkedésére, emberünk tovább szajkózta a saját gondolatait, hovatovább azzal próbálta meg elhallgattatni őt, hogy kezdi úgy érezni, hogy valójában egy elszabadult robotkutya írogat neki egy Twitter fiókról. A buliba ezután a DJI egykori kulcsszereplője, a most a Boston Dynamics-nél tevékenykedő Brendan Schulman is beszállt.

Ő konkrétan elmondta Carrnak, hogy mindössze 5,8 kilométeres sebességgel tud csak haladni a Spot, ergo könnyedén le lehet sétálni, de ezenfelül még egy piros gomb is van a hátán, amit megnyomva leáll minden motor. Carr válasza? A The Walking Deadben is lassúak a címszereplő zombik, mégis ott vannak mindig a túlélők sarkában. Nem, nem vicc, konkrétan az alábbiakban megtekinthetitek ezeket a posztokat, amik nyomán nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk...





6 hozzászólás

CharlieFirpo

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nem normális. röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hát ez hülye. röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Ráférne egy kivizsgálás..

válasz erre

betyár

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Túl sok filmet nézett emberünk.

válasz erre

Porthos

2 éve, 8 hónapja és 5 napja

Ez a pali beteg.

válasz erre

login_password

2 éve, 8 hónapja és 5 napja

Biztos rosszat álmodott és azért írt ilyen hülyeségeket.

válasz erre