Az Eufória sztárja csatlakozott a Szárnyas fejvadász 2099 sorozathoz

2024. június 17.
8.8781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Amazon Prime Video égisze alatt készül a Szárnyas fejvadász 2099 sorozat, melyben egészen biztosan szerepelni fog az Oscar-díjas Michelle Yeoh, most pedig újabb sztár csatlakozik a szériához, méghozzá az HBO-n futó Eufória sorozat egyik színésznője.

A The Hollywood Reporter szerint Hunter Schafer színésznő is csatlakozik a készülő Blade Runner 2099 sorozathoz, mely körülbelül 50 évvel a legutóbbi film után játszódik. A televíziós műsort jelenleg nagy titoktartás mellett fejlesztik, és a Schafer által alakított karakterrel kapcsolatos részleteket továbbra is titokban tartják. A projektet Spanyolországban és Prágában forgatják.

Arról sincsenek információk, hogy mikor fog megjelenni a széri, ám valószínűleg 2025 előtt egészen biztosan nem kerül bemutatásra. A projekten Ridley Scott is dolgozik, aki az eredeti Szárnyas fejvadászt is rendezte. A készülő tévésorozat rendezői székét Jeremy Podeswa foglalja el, aki korábban például az 1999-es Az ötödik érzéken is dolgozott.
szerepelni fog az Oscar-díjas Michelle Yeoh, most pedig újabb sztár csatlakozik a szériához, méghozzá az HBO-n futó Eufória sorozat egyik színésznője.'>
3 hozzászólás

betyár

1 hónapja, 3 napja

Ebből mi lesz?!

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

Nekem semmit nem mond a neve.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 4 napja

De várom már ezt a sorit. Nagyon kíváncsi leszek.

válasz erre