Az emberek kiakadtak egy repülőt vezető férfin, aki Vision Prót viselt

2024. február 12.
6.5721
csirkee profilja, adatai
csirkee
Amióta megjelent a cupertinói techvállalat legújabb csúcskészüléke, a Vision Pro, Amerikában megváltozott a mindennapi élet, hiszen rengetegen viselik az utcán, éttermekben, de még autóban is a headsetet, ám azon sokan kiakadtak, amikor egy férfi repülőgép vezetése közben használta az eszközt.
 

Az Egyesült Államok közlekedési minisztere a napokban kiadott egy felhívást, miszerint senki ne használja vezetés közben a Vision Pro készüléket, mert erre már volt példa, amin talán még nevettek az emberek. De azon már nem, hogy a közösségi médiában egy olyan felvétel terjed, melyen egy férfi repülőgép vezetés közben használja az Apple termékét.

A pilóta, Chris Clarke osztotta meg a rövid videót az X-en - idő közben már el is távolította a bejegyzését -, ami óriási felháborodást keltett. Bár egy kis repülőgépet vezet a férfi, mégis sokan elítélték, amiért ilyen felelőtlen. Természetesen Clarke tagadta, hogy valójában ő vezette volna a repülőt, ugyanis volt egy másodpilótája, aki közben filmezte őt. A mutatvány bár nagyon jó kattintásvadász bejegyzésnek tűnik, a férfi ellen akár vizsgálat is indulhat és az engedélyét is elveszítheti.

3 hozzászólás

Porthos

1 hete és 4 napja

Mondjuk ha ez poén ha nem, iszonyat gáz.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hete és 5 napja

Menniy hülye van te jó ég.

válasz erre

Tommy

1 hete és 5 napja

Szerintem csak bohóckodik.

válasz erre