Az előrejelzések szerint történelmet írhat a Deadpool és Rozsomák

2024. június 15.
8.2371
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 2024-es évben eddig nagyon kevés kasszasiker született a mozikban, a Dűne: Második része és a Godzilla x Kongon kívül nem sok alkotásnak sikerült nagy bevételt elérnie, azonban a legfrissebb előrejelzések szerint a Deadpool és Rozsomák akár történelmet is írhat majd júliusban.

Már csak alig egy hónap van a legújabb Deadpool film debütálásáig, melyben nem csak Ryan Reynolds tér vissza a nagyszájú szuperhős szerepébe, hanem Hugh Jackmant is viszont láthatjuk majd Rozsomák karakterében. A The Quorum nevű piacelemzéssel foglalkozó vállalat előrejelzései szerint a Marvel film 200-239 millió dollár bevételt érhet el az első hétvégéjén a tengerentúlon.

R-kategóriás (18+-os) film esetében pedig soha, egyetlen filmnek sem sikerült ekkora bevételt elérnie az első hétvégéjén, tehát ha minden jól megy, akkor a Deadpool és Rozsomák történelmet írhat. A 2016-ban megjelent Deadpool tartja eddig a rekordot, ugyanis 132,4 millió dollárt ért el a nyitóhétvégéjén, ezt követi a Deadpool 2. (125,5 millió dollár), az AZ (123,4 millió dollár) és a Joker (96,2 millió dollár). A Deadpool és Rozsomák július 25-én fog debütálni a mozikban.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja,

Jah csak nem mindegy mennyi reklámköltséggel sikerül ezt elérni...

válasz erre

Porthos

1 hónapja,

Hát hajrá.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 napja

Ahhhhaaaa, piacelemzés... Ezek nagyon értenek hozzá. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 1 napja

Amilyen felhozatal van, nem csodálom. röhögő smiley

válasz erre