Az egész internet az amerikai űrhadsereg egyenruháján röhög

2020. január 20.
7.6951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az amerikai űrhadsereg nemrégiben hivatalos keretek között is elrajtolt Donald Trump jóváhagyásával, a szervezet pedig most meg is kapta az egyenruháját, amiből konkrétan az egész internet viccet csinál.

Az USA űrhadserege a hivatalos Twitter csatornáján publikált egy képet a friss egyenruháról, amelyet nézve talán nem is esne le elsőre az embernek, hogy miért kacagnak rajta olyan sokan, lévén első blikkre nem tűnik többnek az öltözék, mint egy hagyományos katonai szett.

Igen ám, viszont nem is kell annyira belegondolni, hogy leessen a tantusz: az űrbe mégis minek terepminta? Mondanunk sem kell, a poszt alatti kommentekben megállás nélkül születnek a jobbnál jobb mémek, amelyek kigúnyolják az amerikai űrhadsereg gondolkodásmódját.

3 hozzászólás

somogyiandras

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

Bár valóban nincs értelme, de nem indokolt új szabást és mintázatot bevezetni. Megette a fene, ha már odafenn egy egyenruha álcázó képességére kell hagyatkozni. Idelent meg amúgy is többet vannak.
A nemzeti és katonai hovatartozásukat a jelenleg hatályban lévő egyenruha tökéletesen kifejezi és azt jól ismerik nemzetközileg is.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

Csak a neve ilyen ****, valójában a Földön melóznak, bár valóban, az irodába is felesleges az ilyen ruha.

válasz erre

zender

4 éve, 2 hónapja és 15 napja

HATALMAS!!!

válasz erre