Az CW újoncai (2014/15, dráma) - The Flash

2014. június 09.
7691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Újra-sorozat, képregényadaptáció és spin-off egyben A zöld íjász alkotógárdájától.

 



 

Sztori:  Barry Allen csupán 11 éves volt, amikor édesanyja egy bizarr és rémisztő baleset során meghalt, édesapját pedig elítélték emiatt.

Életét örökre megváltoztatta a tragédia, Barryt egy Joe West nevű nyomozó nevelte fel. A fiú mára briliáns, kockaforma heyszínelővé nőtte ki magát, aki mindenáron ki akarja deríteni, mi történ5 valójában édesanyjával. Ezért aztán minden megmagyarázhatatlan városi legenda vagy tudományos találmány nyomába ered, ami útjába kerül. Barry az egyik ilyen eset alkalmával egy hiper-modern részecskegyorsító megszállottjává válik, amely a haladó szellemű fizikus Harrison Wells és a S.T.A.R. Labs csapatának találmánya. Valami azonban szörnyen félresikerül az eszköz nyilvános bemutatóján, és mikor a hatalmas robbanás következtében egy furcsa vihar keletkezik, sokan meghalnak, Barryt pedig villámcsapás éri. 9 hónapot tölt kómában, majd arra ébred, hogy élete újra örökre megváltozott - a baleset következtében őrült gyorssá válik, így Central City láthatatlan őrangyala lehet. Eleinte izgalmasnak tálalja frissen szerzett erejét, azonban hamarosan rájön, nem ő az egyetlen, aki így járt a részecske gyorsító felrobbanásával - sőt, akad, aki rosszra használná az erejét.  A balesetet követő hónapokban számos ember tűnik el, megmagyarázhatatlan halálesetek és egyéb különös jelenségek követik egymást. Barry új célt talál az életben: tehetségét az ártatlanok védelmének szolgálatába állítja, de nem adta fel tervét, hogy megoldja anyja ügyét és tisztázza apja nevét. Egyelőre csak néhány barátja tudja róla, hogy ő a leggyorsabb ember a világon, de már nem tart sokáig, hogy mindenki megtudja, hogy Barry Allenből?Villám lett.

 

Föbb szerepekben: Gustin (Glee - Sztárok leszünk!, A zöld íjász), Candice Patton (Hősök, Törtetők), Rick Cosnett (Vámpírnaplók), Danielle Panabaker (Doktor D,  Shark - Törvényszéki ragadozó), Carlos Valdes, Tom Cavanagh (Ed, Gyilkos hajsza), Jesse L. Martin (Kasszasiker, Világvándor)

http://www.youtube.com/watch?v=Yj0l7iGKh8g

 

Premier: 2014, ősz

 

 

 
nincs még hozzászólás