Az CW újoncai (2014/15, dráma) - Jane the Virgin

2014. június 09.
6431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
 

Botrányos, ámde szeplőtlen fogantatás - a venezuelai szappanopera amerikai feldolgozása.

 



 

Sztori: Jane Villanuevát kislánykorában nagymamája két dologról is meggyőzte: a telenovelláknál magasabb színvonalú szórakoztatás nem létezik, és a nőknek védeniük kell szüzességüket mindenáron.

23 évesen Jane céltudatos fiatal nővé cseperedett, aki tanárnak tanul és írónak készül - valamint, hogy eltartsa magát, egy menő hotelben dolgozik Miamiban. A szappanopera túladagolás, és hogy két erős nő nevelte: szexi, fiatalos anyukája, Xiomara és ájtatos nagymamája, Alba - egészen felfogással áldotta meg a lányt, már ami a szerelmet illeti. Elhatározta nem követi el ugyanazt a hibát, mint anyja: nem lesz egyedülálló anyuka 16 évesen. Jane remek vőlegényt talált magának: a neve Michael, jóképű és szorgalmas detektív, aki szereti őt annyira, hogy elfogadja azt is, hogy a lány jövőjük minden percét pontosan eltervezte, és az esküvő utánra tartogatja magát. Sajnos Jane tervei teljesen felborulnak, amikor rutinvizsgálatra megy az orvoshoz, ahol véletlenül megtermékenyítik azzal a spermával, amit a szomszédban fekvő nőnek szántak. Bár még nem tudja, hogy a donor Rafael, a jó útra tért playboy és rák-túlélő, aki nemcsak hogy a hotel tulajdonosa, ahol dolgozik, hanem egykori szerelme is. Néhány héttel később a gyanútlan Jane élete legfontosabb kérdéseivel szembesül. Megszakítsa-e a terhességet? Hogyan magyarázza meg a helyzetet vőlegényének és családjának? Figyelembe vegye-e a biológiai apa, Rafael, és  ravasz felesége, Petra kérését? Habár mindig jó kislány volt, aki helyesen cselekszik, Jane hirtelen épp olyan drámai és komplex helyzetbe kerül, mint a azoknak a szappanoperáknak a szereplői, akiket mindig is áhítattal nézett.
Főbb szerepekben: Gina Rodriguez (Gazdagok és szépek, Katonafeleségek), Justin Baldoni (Gazdagok és szépek, Happy endings - Fuss el véle!), Brett Dier (Ravenswood, az elátkozott város), Andrea Navedo (Különleges ügyosztály, Mintazsaru), Yael Grobglas (Reign), YIvonne Coll (Elcserélt lányok), Jaime Camil (Devious Maids).

 

https://www.youtube.com/watch?v=bgDz0s7xw8A

 

Premier: 2014, ősz

 

 

 
nincs még hozzászólás