Az ASUS ?Ultra-Low Blue Light? monitorai kapták a legtöbb alacsony kékfény-kibocsátást igazoló tanúsítványt a TÜV Rheinlandtól

2015. szeptember 27.
9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Az ASUS bejelentette, hogy 26 ASUS monitor kapta meg a TÜV Rheinland alacsony kékfény-szintet igazoló tanúsítványát ? ekkora számot egyetlen másik gyártó sem tud felmutatni.
 

A legújabb ?Ultra-low Blue Light? monitorok négyféle szűrőbeállítása akár 70 százalékkal is csökkenti a kék fénysugarak mennyiségét. Emellett a TÜV Rheinland 28 monitornál igazolta a villogásmentességet. Az összes ?Ultra-low Blue Light? képernyő úgy készült, hogy a kényelmesebb nézhetőség érdekében csökkentse a kék fénysugarak mennyiségét és a kép villogását.A TÜV Rheinland egy professzionális tanúsítószervezet és a világ legtekintélyesebb képernyőtesztelője. Az alacsony kékfény-kibocsátás és a villogásmentesség tesztelésére és mérésére egy képernyőspecifikus szabványt (2PfG) is kidolgoztak.
?Az ASUS különlegesen alacsony kékfény-sugárzású és villogásmentes monitorai újabb előrelépést jelentenek. Az összes monitorgyártó közül az ASUS termékei kapták meg legnagyobb számban a TÜV alacsony kékfény-szintet és villogásmentességet igazoló bizonyítványát? - mondta Derek Hsu, a TÜV Rheinland Tajvan elektronikus képernyőkkel foglalkozó projektvezetője. ?Az ASUS a TÜV monitortesztelési technológiájára és saját megalapozott kutatási eredményeire építve készít olyan képernyőket, amelyeknél a néző szemének kímélése és a precíz színek egyformán fontosak. Ez újabb bizonyíték arra, hogy a termékfejlesztés során mennyire odafigyelünk a felhasználók jóllétére.?
26 alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinlandt tanúsítvány ? az összes monitorgyártó közül a legmagasabb szám

Az ASUS monitorai eddig 26 alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinlandt tanúsítványt kaptak ? minden más monitorgyártó termékeinél többet Az ASUS kategóriagyőztes ?Ultra-low Blue Light? monitorai akár 70%-kal is csökkentik a kékfény-kibocsátást, ezáltal a néző kevésbé fárad el, kevésbé készül ki a szeme és ritkábban jelentkezik fejfájás.

Komoly kutatások eredményeképpen az ASUS mérnökei meghatározták, mennyivel a legjobb visszavenni a kék fény mennyiségét a különféle feladatok esetében. A legújabb képernyők négy különböző kékfény-szűrő beállítással rendelkeznek. Az 1. szint a webböngészéshez van kitalálva, és 20%-kal veszi vissza a kék fényt úgy, hogy a színek csak minimális mértékben változnak. Az 2. szint a fényképek és videók nézésére szolgál, és 30%-kal csökkenti a kék fény intenzitását. A 3. és 4. szint 50, illetve 70 százalékkal mérsékli a kék fénysugarak mennyiségét a hosszabb olvasáshoz, illetve ha a félhomályos környezetben kell hosszan monitort nézni. A felhasználók ezeket a módokat egy intuitív képernyőn megjelenített beállítómenüből (OSD) érhetik el kényelmesen.

28 villogásmentességet igazoló TÜV Rheinland tanúsítvány 

Az ASUS monitorai összesen 28 tanúsítványt kaptak a TÜV Rheinlandtól, amely igazolja, hogy villogásmentesek. Az ASUS Flicker-Free technológia egy Smart Dynamic Backlight Adjustment elnevezésű funkciót használ; ezzel a háttérvilágítás nem vált alacsonyabb fényerőre, ezért nem következik be a gyors LED-villogás.

Az ASUS Flicker-Free technológiás monitorokkal megelőzhető a szem kifáradása, kivörösödése, erőltetése, ezért hosszú órákon keresztül kényelmesen dolgozhat a táblázataival, játszhat a játékaival vagy nézheti a videóit. 

Ultra-Low Blue Light monitorok széles választéka a mindennapos számítástechnikai feladatokhoz

A legújabb ASUS ?Ultra-low Blue Light? monitorok megvédik a felhasználókat az ártalmas kék fényektől. Ezek közé tartoznak a játékhoz készült PG és MG modellek, az otthoni szórakoztatásra szánt Designo sorozat tagjai, a profi grafikusokat megcélzó PA és PB monitorok, illetve a mindennapos használatra való Essential termékek. Az ASUS az Eye Care termékek körének bővítéséhez tovább dolgozik megbízható, kiváló minőségű képernyők fejlesztésén.
nincs még hozzászólás