Az Applenél a SnappyLabs

2014. január 05.
8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Nem csak a Google vásárolt, de úgy tűnik, az Apple is igyekszik erősíteni, jelen esetben a mobilkamerák területén.

Erre utal, az a lehetséges felvásárlás, ami a SnappyLabs egyszemélyes fejlesztőgárdáját is érinti.

Bár kissé furcsának tűnhet, hogy pusztán egyetlen emberre pályáznak, de a SnappyLabs által fejlesztett SnappyCam alkalmazás sok mindent megmagyaráz.

A korábban mindössze egyetlen dollárért megvásárolható app lényege, hogy másodpercenként 20-30, fényképet készít gyors egymásutánban -ez egyébként lényegesen gyorsabb, mint az iPhone kamera appja - , melyek közül kiválaszthatjuk a számunkra leginkább tetszőt, vagy akár a teljes sorozatot megtarthatjuk.

Különlegessége tényleges gyorsaságában és a jó minőségű képrögzítésben rejlik, hiszen a hasonló appok vagy leredukálják a képek minőségét, vagy egyszerűen kevés képet készítenek. Az általa említett példában ez 0.3Mp, illetve mindössze 4 kép/másodperc jó minőségű felvétel esetén.

A Melbournei Egyetem hallgatója, John Papandriopoulos által készített program hamar az Apple App Store első-számú kedvence lett fizetős kategóriában, így nem meglepő, hogy a cég figyelmét is felkeltette, és egy speciális területre szakosodott fejlesztőbrigád megvétele nekik is gazdaságosabb.

via: TechCrunch
nincs még hozzászólás