Az Apple Watch Ultra masszív, de nehéz javítani

2022. szeptember 27.
36.2101
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén az Apple nagyot villantott az okosórák terén és bemutatta legújabb szériáját, az Apple Watch 8-at, valamint a Watch Ultrát, melyet kifejezetten az extrém sportokat kedvelő felhasználóknak készítettek és igen masszív lett, de kiderült, hogy nem lesz könnyű javítani.

Akik korábban használtak már Watch készüléket, azok jól tudják, hogy nagyon odafigyel a márka összeszerelésnél, hogy a tömítések tökéletesek legyenek, hiszen jól kell bírnia a vizes közeget. Emiatt nehéz javítani az eszközt, hiszen ezt a vízzáró tömítést képtelenség ugyan olyan jól felrakni egy javított Watch esetén. És úgy tűnik nincs ez máskép az Ultra esetén sem.

Az iFixit csapata nemrégiben egy videóban szedte darabokra az új okosórát, melyből kiderült, hogy a kijelző könnyen eltörhet, ha nem szakszerű eszközökkel nyúlunk hozzá. De az akkumulátorhoz és más alkatrészekhez is nagyon bonyolult a hozzáférés. Szakszerű segítség nélkül továbbra sem lehet megfelelően javítani ezeket az eszközöket, de biztosan lesznek bátor jelentkezők a feladatra.

2 hozzászólás

Fikarc

2 hónapja, 4 napja

Nyilván senkit nem érdekel, mennyi meló szerelni, nem a tulaj dolga.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 4 napja

Általában nem javításra tervezik ezeket.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink