Valószínűleg elkaszálja az iPhone SE szériát az Apple

2023. január 08.
57.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb pletykák szerint nem fog új iPhone SE készüléket kiadni a márka, Ming Chi-Kuo elemző szerint a vállalat a közelmúltban közölte a beszállítókkal, hogy lemondja a készülékkel kapcsolatos rendeléseit, nem elégedettek a széria népszerűségével és jövedelmezőségével.

Az Apple legolcsóbb okostelefon szériája a jövőben talán meg fog szűnni, aminek több oka is van. A népszerű Apple elemző forrásai szerint a vállalat közölte beszállítóival, hogy az iPhone SE 4 nem fog megjelenni 2024-ben, sőt talán a későbbiekben sem. Már nem ez az első alkalom, hogy erről hallunk, amennyiben igaznak bizonyul, úgy valószínűleg elbúcsúzhatunk ettől a modelltől.

Az Apple korábban az iPhone SE 4 modellel szerette volna bemutatni saját fejlesztésű 5G chipjét, ami a jelek szerint nem jött nekik össze, aminek a Qualcomm lesz az egyik nyertese, mivel a jövőben továbbra is ők fogják szállítani a vállalatnak a chipet. A tech cég állítólag a tavalyi iPhone SE modell eladásaival sincs megelégedve, így nem lenne meglepő, ha lemondana erről a szériáról.
4 hozzászólás

Levi87

1 éve, 4 hónapja és 16 napja

Ez már nagyon érettt. Pedig sokan szeretik.

válasz erre

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nagy kár, sokan szerették, bár valószínűleg nem annyian ami megugorja az Apple ingerküszöbét. Pedig csak az a "baj" hogy ritkábban váltanának ezek a felhasználók, elég lenne belőle 3-4 évente egy új típus.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Kár érte, kiváló ügynök volt.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Várható volt, már többször felmerült a dolog.

válasz erre