Az Apple jelenleg is dolgozik a Vision Pro hibáin

2023. október 09.
17.7361
csirkee profilja, adatai
csirkee
A techvállalat idén végre bemutatta a régóta pletykált kevert valóságú headsetjét a tavaszi WWDC eseményen, ám a hardvert csak jövő év elején fogja piacra dobni, addig még rengeteg tesztet fog átmenni az eszköz, ráadásul a legfrissebb pletykák szerint még mindig van mit kijavítani rajta.

Az Apple számára nagyon fontos, hogy a Vision Pro jövő évi megjelenésére egy tökéletes eszközt tudjanak piacra dobni, ehhez pedig még van mit javítani rajta. Mark Gurman, a Bloomberg Apple szakértője szerint a vállalat két kulcsfontosságú dolgot is elkezdett kijavítani az eszközön, az egyik a headset mérete és súlya miatti problémák voltak.

A tesztek során nyaki megerőltetést okozott a Vision Pro, ugyanis közel 1 kilogramm, az Apple ennek megoldására egy támasztó fejpánt hozzáadását tervezi, amihez kisebb átalakításokat kell eszközölnie. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez már a premierkor is elérhető lesz-e a készüléken vagy sem. A jövőre nézve a vállalat azon dolgozik, hogy egyedi gyártású fejhallgatókat készítsen majd, melyekben már előre telepített vényköteles lencsék lesznek.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 hete

Kíváncsi leszek mit villantanak majd amikor megjelenik tényleg.

válasz erre

zender

10 hónapja, 1 hete

Kíváncsi lennék élőben azért erre a cuccra.

válasz erre

Fikarc

10 hónapja, 1 hete

Na mondjuk egy kilós cuccal ugrálni a fejeden tényleg nem egy okos dolog.

válasz erre