Az Apple hamarosan bemutathatja az új M2-es chipekkel felvértezett MacBook Prókat?

2022. február 08.
50.9201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple belépőszintű MacBook Pro új változatai állítólag már készülnek, lévén a Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint az Apple 2022-es MacBook Pro modelljei M2 chipet tartalmazhatnak, de nem lesz ProMotion vagy mini-LED kijelző.

A ProMotion és a mini-LED egyaránt szerepelt az Apple 2021-es MacBook Proinak kijelzőjén, amelyekben a vállalat M1 Pro és M1 Max processzorai voltak. A technológia akár 120 Hz-es képfrissítési rátát is lehetővé tesz.

Gurman azt is sugallja, hogy a MacBook Pro egyike lehet annak a négy Mac-nek, amelyek 2022-ben frissítést kapnak. A MacBook Air, a 24 hüvelykes iMac és a belépőszintű Mac Mini is megújulhat idén.

A Maceken kívül az Apple várhatóan új termékek széles választékát mutatja be 2022-ben. Ezek közé tartozik az iPhone SE 3, az iPhone 14, az Apple Watch Series 8, valamint az új iPad Pro és iPad Air modellek. A techóriás még nem jelentette be a következő esemény időpontját, de a találgatások március elejére utalnak.
szerint az Apple 2022-es MacBook Pro modelljei M2 chipet tartalmazhatnak, de nem lesz ProMotion vagy mini-LED kijelző.'>
3 hozzászólás

betyár

2 éve, 3 hónapja és 21 napja

Már most?! Kizárt.

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Meglátjuk. Én nem számítanék rá ősz előtt.

válasz erre

Levi87

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Szerintem egyelőre a sima Airt mutatja be, ősszel jön a Pro.

válasz erre