Az Apple egy új appot hozhat jelszavaink kezelésére

2024. június 07.
9.4601
csirkee profilja, adatai
csirkee
Már csak néhány nap választ el az idei WWDC konferenciától, ahol a cupertinói techvállalat végre leleplezni szoftvereinek legújabb generációját - ahol vélhetően a mesterséges intelligenciáé lesz a főszerep -, és a legfrissebb pletykák szerint egy új alkalmazást is bemutat majd jelszavaink kezelésére.

Az iOS 18 egészen biztosan rengeteg újdonságot fog hozni ősszel, melyekről magyar idő szerint, június 10-én, este hét órakor tudunk meg majd mindent. A Bloomberg információi szerint az Apple arra készül, hogy a Beállításokban eldugott Jelszókezelőt egy önálló alkalmazássá fogja alakítani, hogy könnyebb legyen a hozzáférhetőség és még több funkciót kapjunk.

A pletykák szerint az új alkalmazás a meglévő iCloud Keychain szolgáltatást használja majd, ami képes a jelszavakat és felhasználóneveket az eszközök között szinkronizálni. A Jelszókezelő applikáció mindezek mellett további lehetőségeket fog biztosítani a felhasználóknak, például jelszavak importálását más szolgáltatásokból (például a 1Password és a LastPass). És még a Google Authenticatorhoz hasonló hitelesítési alkalmazásként is szolgálhat majd.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 1 hete

Felesleges szerintem, teljesen jól van integrálva.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete

Nekem az eddigi megoldással semmi bajom nem volt. Pont az a lényeg hogy nem is kell vele foglalkoznom, intéz magától mindent.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Érdekes elképzelés.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Minek? Teljesen jó a Kulcskarika.

válasz erre