Az Apple csökkenti az iPhone SE gyártását

2022. március 29.
47.5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apple a hírek szerint csökkenti a 2022-es iPhone SE gyártását - a Nikkei Asia hétfői jelentése szerint a technológiai óriás azt mondja a beszállítóknak, hogy a következő negyedévre 2-3 millió darabbal, azaz körülbelül 20%-kal csökkentsék a gyártást.

A döntés hátterében állítólag a vártnál kisebb kereslet áll a 429 dolláros iPhone SE iránt. A Nikkei Asia az ukrajnai háborút és az inflációt említi az emberek új okostelefon-vásárlási kedvének csökkenése két lehetséges okaként.

Az új iPhone SE, amelyet az Apple március 8-i "Peak Performance" rendezvényén jelentettek be, kevesebb mint egy hónapja van a piacon. Az iPhone 2022-es változata a 2020-as modell utódja, és az iPhone 13 A15 Bionic processzorral és 5G támogatással van felszerelve.
jelentése szerint a technológiai óriás azt mondja a beszállítóknak, hogy a következő negyedévre 2-3 millió darabbal, azaz körülbelül 20%-kal csökkentsék a gyártást.'>
4 hozzászólás

techiii

2 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nyilván nem akkora rá a kereslet és ezért csökkentik.

válasz erre

CharlieFirpo

2 éve, 2 hónapja és 1 napja

Milyen fura, annak idején amikor elindult, ez volt a megváltás sokaknak. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 1 napja

Nem hinném hogy a világban azért nem akarnak iPhone SE-t venni, mert Ukrajnában háború van. meglepett smiley El nem tudom képzelni, ezt hogy rakták össze. röhögő smiley

válasz erre

zender

2 éve, 2 hónapja és 1 napja

Kicsit túlárazták és bizony nem megy annyira.

válasz erre