Advertisement

Az Apple állítólag egy érintőkijelzős MacBook-on dolgozik

2023. január 12.
53.6821
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt napokban több pletyka is szárnyra kapott a tech vállalattal kapcsolatban a jövőbeli termékeikkel kapcsolatban és úgy tűnik még mindig van miről beszélni, ugyanis a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman arról számolt be, hogy 2025-ben már érintőképernyős MacBook érkezhet.
Advertisement

Az elemző szerint már 2025-ben láthatunk érintőképernyős MacBook Pro-t, miután az Apple hamarosan átáll az OLED technológiára, ami végre elhozhatja azokat az érintőképernyőket, amelyeknek eddig a márka ellenállt. A projekt állítólag még nagyon korai szakaszban van, de a mérnökök aktívan dolgoznak, ám mindezek ellenére semmi sem garantálja, hogy tényleg piacra kerülnek ezek a termékek.

Korábban az Apple már készített olyan prototípusokat, melyek kaptak érintőképernyős kijelzőt, ám ezek végül nem valósultak meg. Ennek valószínűleg az volt az egyik oka, hogy Steve Jobs híresen kritizálta az érintőképernyős számítógépeket. A márka végül 2016-ban a Touch Bar-t vezette be, ami hatalmas siker lett, meglátjuk mi lesz a jövőben.
Advertisement
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 3 hete

Furcsa lenne, de biztos lenne aki használná. Úgy 0,0001%.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 3 hete

Lehetetlen.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete

Nehezen tudom elképzelni hogy ilyen drasztikusan változtassanak a hozzáálláson...

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 3 hete

Nem tudom elhinni, annyira ellene voltak eddig.

válasz erre