Az Apple 1 milliárd euróval bővíti a müncheni Silicon Design Centerét

2023. március 02.
42.4691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A cupertino-i techvállalat nemrégiben bejelentette, hogy a következő hat évben 1 milliárd eurót invesztál a Münchenben található Silicon Design Centerbe, ahol egy korszerű kutatási létesítményt fognak felépíteni, hogy az Apple K+F csapatai még hatékonyabban tudjanak dolgozni.

A jelek szerint az Apple-nek egyre fontosabbá válik az európai K+F csapatai, akik az elmúlt években fontos szerepet játszottak a nagyobb teljesítményt, hatékonyságot és energiamegtakarítást biztosító termékek fejlesztésében. Johny Srouji, az Apple hardvertechnológiákért felelős alelnöke szerint, a European Silicon Design Center kibővítése lehetővé teszi a több mint 2000 bajorországi mérnökük közötti még szorosabb együttműködést.

Ezek a csapatok olyan termékeken dolgoznak, mint például az egyedi szilíciumtervek, energiagazdálkodási chipek és a jövő vezeték nélküli technológiái. Az 1 milliárd eurós befektetésnek köszönhetően további épületekkel fog bővülni a München Maxvorstadt negyedében található Tervező Központ. Az elmúlt öt évben egyébként több mint 18 milliárd eurót költöttek németországi fejlesztésekre.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 2 hónapja

Magyarországon is csinálhatnának ilyen befektetést a kínaiak helyett...

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja

Az nem gyenge befektetés! meglepett smiley Gondolom kapott megint egy jó adó elkerülő lehetőséget.

válasz erre

inkognito

1 éve, 2 hónapja

Komoly lóvé.

válasz erre