Az Amerikai pite sztárja is csatlakozik a Gyilkos a házban negyedik évadához

2024. február 29.
21.3261
csirkee profilja, adatai
csirkee
Újabb kiváló színésszel bővült a Gyilkos a házban című sorozat negyedik évada, ugyanis Eva Longoria után az alkotók bejelentették, hogy Eugene Levy, az Amerikai pite filmekből ismert színész-humorista is csatlakozik a szereplőgárdához, karakteréről azonban semmit sem lehet tudni.

Immáron három sikeres szérián van túl Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez főszereplésével készült sorozat, melyben egy amatőr csapat igyekszik kideríteni a különféle gyilkosságokat. Az eddigi évadokban izgalmas színészekkel találkozhattak a nézők és ez a folytatásban sem lesz másképp. Ahogy korábban már írtuk, visszatér Meryl Streep és csatlakozik a castinghoz Eva Longoria.

Most pedig az is kiderült, hogy Eugene Levy-t is láthatjuk majd a negyedik évadban, akit leginkább Jim apjaként ismerhetnek a nézők az Amerikai pite filmekből. A folytatásban a főszereplők ellátogatnak Los Angelesbe, de ennél többet egyelőre nem lehet tudni a projektről, melynek forgatása valószínűleg még az idén elkezdődik.
5 hozzászólás

Kisfaludy82

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Illik bele, ilyen stílusú szereplők vannak a sorozatban. Kár hogy két évad után magyarul már nem élvezhető, pedig kiváló.

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Érdekes hogy sztárnak nevezzük, pedig csak egy mellékszereplő volt. Igaz az egyik legjobb! mosolygó smiley

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon szeretem, hatalmas arc.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kár hogy a sorozat gyakorlatilag szinkronmentes még mindig. ****rágók.

válasz erre

Levi87

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nagyon nagy forma, bírom.

válasz erre