Az Amazon lebuktatta az új Beats fülhallgatót

2023. április 26.
23.2321
csirkee profilja, adatai
csirkee
A világ egyik legnagyobb kereskedelmi vállalata már több alkalommal is lebuktatott olyan termékeket, melyeket a gyártó még be sem mutatott, most éppen az Apple legújabb fülhallgatóját, a Beats Studio Buds Plus-t buktatta le, mely május 18-án fog megjelenni és 169,95 dollárba (58 ezer forintba) fog kerülni.

Kedd este az Amazon idő előtt közzétette - közben egyébként már eltávolította honlapjáról - a Beats Studio Buds Plus fülhallgató árát és a specifikációkat, aminek az Apple egészen biztosan nem fog örülni. Ezek alapján kiderült, hogy május 18-án fog megjelenni a piacon az új füles, mely a Nothing Ear-hez hasonlóan átlátszó stílusban fog érkezni.

A Studio Buds Plus 20 dollárral lesz drágább elődjéhez képest, a 2021-ben megjelent standard Studio Buds. A kütyü 36 órás teljes akkumulátor-üzemidőt ígér, nagyobb mikrofonokat és négyféle méretű füldugót. A füles támogatja a térbeli hangzást is. Ezek a fülesek természetesen nem kapnak Apple chipeket, mint az AirPods vagy a prémium minőségű Beats Fit Pro. A Studio Buds Plus fehér vagy fekete színben is elérhető lesz.
2 hozzászólás

inkognito

8 hónapja, 2 napja

Nagyon jól néz ki. és az ára sem vészes, mondjuk nálunk szerintem 80e környéke lesz az adók stb miatt.

válasz erre

Kisfaludy82

8 hónapja, 2 napja

Amazon nagyon bal**** müdon nem tud titkot tartani.

válasz erre