Az Amazon egy új böngésző bevezetésén gondolkozik

2023. március 20.
33.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Chrome, a Firefox, az Edge, az Opera, a Safari és a Vivaldi böngészők mellett igen merész lépés lenne az e-kereskedelmi óriástól, ha egy saját webböngészőt fejlesztene, hiszen a piac nagyon telített már és nehéz lenne versenyre kelni olyan vállalatokkal szemben, akik már régóta elérhetőek.

Pedig a legfrissebb hírek szerint erre készül az Amazon, ugyanis a vállalat a közelmúltban egy felmérést küldött ki felhasználóinak, melyben olyan dolgokra volt kíváncsi, mint például az, hogy mit értékelnek a jelenlegi webböngészőkben, és miben várnának el többet tőlük. A vállalat szerint aki válaszol a felmérésre, az egy innovatív fejlesztéshez járul hozzá.

Az Amazon egy igazi gigavállalat, amelyiknek már így is komoly felhasználói adatbázisa van, és ezt egy saját böngészővel még jobban tudná bővíteni. Arról nem beszélve, hogy szolgáltatásait valószínűleg integrálná a szoftverbe, ami további előnyökkel járna. Az Amazonnak egyébként már létezik egy böngészője, melyet a Kindle Fire táblagépekre terveztek.

4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 5 hónapja és 10 napja

Érdekes elképzelés, nem is igazán látom értelmét.

válasz erre

Porthos

1 éve, 5 hónapja és 10 napja

De minek?

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Nagyon merész vállalás.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 11 napja

Esélytelen.

válasz erre