Az Agymanók 2. az eddigi év egyik legsikeresebb mozifilmje lett alig egy hét alatt

2024. június 23.
6.0271
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Pixar legújabb mesefilmje alig egy hete debütált a mozikban, de máris a listák élére került, ugyanis a hétvégén elérte a 650 millió dolláros bevétel a globális piacon, amivel az év egyik legsikeresebb alkotássá vált, hiszen olyan filmek, mint például a Dűne második része "csak" 712 millió dollárt hozott.

Az első Agymanók film még 2015-ben jelent meg, és hamar elnyerte a közönség tetszését, ám elég sokat kellett várni a folytatásra. ami a jelek szerint hatalmas siker lett. A legfrissebb bevételi adatok szerint elérte a 650 millió dolláros bevételt alig egy hét alatt, ezzel pedig az idei év legsikeresebb filmjévé vált.

A Dűne második része idén márciusban a teljes futása alatt szedett össze 712 millió dollárt, míg a Godzilla x Kong 568 millió dollárral követi a második helyen. Egyes piacokon még csak ezen a héten debütál az Agymanók 2. a mozikban, így várhatóan a 650 milliós bevétel tovább fog nőni a következő hetekben. A film kihívója a Deadpool és Rozsomák lehet, ami júliusban fog megjelenni.
3 hozzászólás

Porthos

2 hete és 6 napja

Én biztosan nem fogom erősíteni a statisztikát. röhögő smiley

válasz erre

Gyerekfilmek mindig nagyon mennek.

válasz erre

Fikarc

3 hete

A gyerekek miatt, kapásból minimum 2 jegy kell egy néző miatt.

válasz erre