Az Adidas új napelemes fejhallgatóját hálószobai lámpával is lehet tölteni

2022. augusztus 17.
20.9231
csirkee profilja, adatai
csirkee
Bár a sportszergyártó márka inkább ruházatairól híres, mégis vannak olyan projektjei, melyek mellett nem lehet elmenni anélkül, hogy ne említsük őket meg, ilyen például a most bemutatott vezeték nélküli napelemes fejhallgatója, amit egyszerű szobai lámpával is lehet tölteni.
 

A márka a Zound Industries-szel karöltve alkotta meg az Adidas RPT-02 SOL fülre helyezhető fejhallgatót, melyet természetes és mesterséges fénnyel is lehet tölteni, emellett 80 órányi lejátszást biztosít. Mindezek mellett a készülék újrahasznosított műanyag és nejlon kombinációjából készült. A kütyü fejpántján található egy svéd napelemes cég rendkívül rugalmas fénycellás anyaga.

Az Adidas új napelemes fejhallgatóját hálószobai lámpával is lehet tölteni - 2. kép

Természetesen nem ez az első olyan fejhallgató, ami napelemmel működik, korábban más cégek is készítettek hasonlót. Az eszközön egy kijelző segít abban, hogy megtaláljuk a megfelelő fényforrást ahhoz, hogy tölteni tudjuk. A fejhallgató augusztus-ban fog megjelenni a piacon 229 dolláros árcédulával, azaz körülbelül 90 ezer forintba fog kerülni.
4 hozzászólás

techiii

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Akkor ez gyakorlatilag lemeríthetetlen.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Azta.

válasz erre

login_password

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ez nem is olyan rossz cucc. Kiváncsi lennék rá élőben.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát ez kemény.

válasz erre