Átmeneti üresedés - J.K. Rowling sorozata

2015. február 05.
5081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
androgeek techmag profilja, adatai
androgeek techmag
A BBC és HBO közös produkciója lesz a 3 részes minisorozat, amely J.K.

Rowling azonos című könyvének alapján készül.

Az Átmeneti üresedés nagyregény egy kisvárosról. A sztorija szerint az alig negyven-egynéhány éves Barry Fairbrother halála szó szerint felforgatja Pagford városka lakóinak életét. Pagford színleg maga az angol idill, macskaköves piactérrel, ódon apátsággal, ám az elbájoló homlokzat mögött számos viszály dúl. Gazdagok civódnak a szegényekkel, kamaszok a szülőkkel, feleségek a férjekkel, tanárok a tanítványokkal. Hamar kiderül, hogy Pagford nem az a háborítatlan, békés angol kisváros, aminek látszik. Barry átmenetileg megüresedett önkormányzati helye némelyekben szenvedélyes indulatokat kelt, másokat köpönyegforgatásra késztet...

Főbb szerepekben olyan neves angol színészeket láthatunk majd, mint Michael Gambon (Harry Potter-sorozat) Keeley Hawes (Porrá leszünk), Rory Kinnear (Skyfall, Londoni rémtörténetek), Monica Dolan (Vérturisták), vagy Julia McKenzie (Miss Marple-sorozat)

A forgatókönyvet Sarah Phelps (EastEnders) körmöli, a rendezői székben Jonny Campbell (In the flesh) ül.
Az alkotás április 29-én dupla résszel debütál, majd a finálé másnap lesz látható az HBO műsorán, azonban a brit rajongók jóval szerencsésebbek: a BBC már február 15-én műsorra tűzi az adaptációt.

http://youtu.be/O_Myt40YHiU
nincs még hozzászólás