Apró, ám fontos iOS frissítés érkezett

2016. október 18.
1.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Apple még mindig tartja népszerűségét és az ebből fakadó brand értékét, holott az újonnan bemutatott iPhone 7 sem sikerült tökéletesre, legalábbis a most megjelent kisebb frissítés egy elég érzékeny hibát hivatott kiköszörülni.

Mint ismeretes, a legújabb iOS verzióban akadt egy szoftveres hiba, ami még azon felhasználókat érintette, akik nem keresik nagyítóval, hogy mibe lehetne belekötni az iPhone 7, 7 Plus és a hozzájuk tartozó iOS 10-be. A probléma a hálózateléréssel van, pontosabban térerő gondokkal küzdenek az eszközök.

Az eset nem új keletű, mivel ha végigtekintünk a cupertinoi vállalat mobil eszközeinek történelmén, többször előfordult, hogy az innováció hajhászása visszafelé sült el, szerencsére jelen esetben szoftveresen orvosolható ez.

A szignál vesztés eredetileg az amerikai Verizon felhasználókat érintette, így eleinte egyedi esetnek gondolták, de picivel később már az AT&T ügyfelei is panaszkodtak, valamint a Bloomberg beszámolója alapján a hiba más földrészre is átterjedt, mert kínai iPhone tulajdonosok is panaszkodtak.

A dolog pikantériája, hogy a régebbi Apple eszközök, amelyeken szintén az iOS 10.0.2 futott, gond nélkül működtek, így csak az új telefonokkal volt baj. Volt, hiszen az iOS 10.0.3 egy kisebb frissítőcsomag, amely az Apple ígérete szerint javítja a térerőkezelést és megszűnnek a gondok.
2 hozzászólás

Santonio

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

De hogy a francba NEM DERÜL KI ez a teszteken???????? meglepett smiley Szánalmas.

válasz erre

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ennek az iPhone-nak mindig gondja van az antennákkal. röhögő smiley

válasz erre