Antonio Banderas egy új Zorro filmet szeretne, méghozzá Tom Hollanddal

2022. november 27.
50.2451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Antonio Banderas szinte minden női szívet meghódított az 1998-ban bemutatott Zorro álarca című kalandfilmben, ahol a férfiak nagy örömére Catherine Zeta-Jones is feltűnt - a jelek szerint pedig a színész szeretné átadni a stafétabotot egy fiatalabbnak.

A Zorro álarca és a Zorro legendája című filmekben nyújtott alakítása az egyik legismertebb Banderasnak, aki a közelmúltban adott interjút a ComicBook.com-nak és elárulta, hogy szívesen csinálna egy új Zorro filmet, amiben már átadná a helyét Tom Hollandnak, akivel az Uncharted című filmben dolgoztak együtt. A színész nagyon energikusnak és szórakoztatónak gondolja a Pókember filmek sztárját és szerinte megvan benne a szikra is.

Mindezek után néhány rajongó már kifejtette, hogy miért nem lenne jó választás Tom Holland Zorro szerepére, ez pedig nem más, mint az etnikai hovatartozás. Köztudott, hogy Zorro karakterét latin színészek játszották eddig, ez alól Anthony Hopkins volt kivétel. Minden esetre sokan örülnének egy új, modernkori Zorronak.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Fura lenne.

válasz erre

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Ez a szerep NAGYON nem való neki.

válasz erre

Levi87

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Jajj ne.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Hát igen fura lenne ebben a szerepben. meglepett smiley

válasz erre