Anno Christopher Nolannek is felajánlották a Ready Player One rendezését

2024. február 12.
6.5521
csirkee profilja, adatai
csirkee
A hírek szerint eredetileg nem Steven Spielberget kérte fel a Warner Bros Pictures a 2018-ban készült Ready Player One sci-fi alkotás rendezésére, hanem az Oppenheimer-film rendezőjét, ám ő végül elutasította és erre egy nagyon nyomós oka volt.
 

A film Ernest Cline sikerregénye alapján készült, mely egy disztópikus jövőben játszódik, ahol mindenki egy virtuális valóságban éli az életét. Az alkotás 582 millió dollár bevételt ért el és Steven Spielberg dolgozott rajta, de a Warner Bros. első jelöltje nem ő volt, hanem Christopher Nolan. Ő azonban hamar elutasította a felkérést, ugyanis nem szeret adaptációkon dolgozni, sokkal jobban kedveli az eredeti történeteket.

Mindezek mellett Nolan nem kedveli túlságosan a sok CGI, digitális effektust és ez a film lényegében csak erről szólt. Még a film megjelenése előtt arról is pletykáltak, hogy Robert Zemeckis és Peter Jackson neve is belekerült a kalapba Nolan mellett, mert a stúdió nem akarta egy "zöldfülűre" bízni egy ilyen jó történetet. Végül Spielbergé lehetett a lehetőség, aki végül egy egészen jó filmet csinált.
3 hozzászólás

Porthos

1 hete és 4 napja

Jobbb ez így mindenkinek szerintem. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

1 hete és 5 napja

Nagyon más lett volna. Így is **** volt, úgy meg vontatott is lett volna. röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 hete és 5 napja

Nem volt rossz film, de Nolan szerintem elrontotta volna.

válasz erre