Androidos mobil, hajlítható Surface, Airpods rivális - íme minden, amit a Microsoft ma bejelentett!

2019. október 02.
6.4761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan az várható volt, a Microsoft ma leleplezett több Surface terméket is, és bár némileg érvényesült a papírforma, egy-két területen sikerült meglepetést is okozniuk - íme a legfontosabb bejelentések a rendezvényről.

A Surface Laptop 3 13 és 15 colos kivitelben egyaránt beszerezhető lesz, 10. generációs Intel Ice Lake processzorral, ráadásul elmondásuk alapján háromszor olyan gyors, mint a jelenlegi MacBook Air. A 13 colos kiadvány 1000 dollárért megy, a 15 colos 1200 dollárért.

Androidos mobil, hajlítható Surface, Airpods rivális - íme minden, amit a Microsoft ma bejelentett! - 2. kép

A Surface Pro 7 esetében a legnagyobb újdonság, hogy immáron USB-C-n keresztül is tölthetjük, valamint szintén 10. generációs Intel processzorral vértezik fel a 750 dolláros tablet/laptop hibridet. A Surface Earbuds-dzal a vezeték nélküli fülesek területén próbálják ki magukat, ami akár 24 órás üzemidőre is képes elviekben. Office támogatást is kapott, ergo prezentációkhoz kiváló segédeszköz, és még idén megjelenik 250 dollárért.

Androidos mobil, hajlítható Surface, Airpods rivális - íme minden, amit a Microsoft ma bejelentett! - 3. kép

A Surface Pro X egy 2 az 1-ben tabletként operál. A Windows 10-zel működő, 13 colos kütyü esetében dedikált helyet találunk a Surface Pen számára, magát a gépet pedig a Microsoft saját SQ1 chipsetje hajtja. A redmondiak elmondása alapján wattonként háromszor akkora teljesítményt ad le, mint a Surface Pro 6, a GPU pedig 2 terafloppal működik. Novemberben jelenik meg 1000 dollárért.

Androidos mobil, hajlítható Surface, Airpods rivális - íme minden, amit a Microsoft ma bejelentett! - 4. kép

A duplaképernyős Surface Neo igazi meglepetés, hiszen két 9 colos kijelzővel operál, és egy 360 fokban hajlítható zsanérral, bár maga a képernyő nem origamizható, mint a Galaxy Foldnál. A Surface Neo még fejlesztés alatt áll, várhatóan 2020-ban jön, és egy konkrétan a multiscreen készülékekre tervezett speciális operációs rendszer, a Windows 10X fut rajta. A kijelző tetején találni egy billentyűzetet is.

Végül, de nem utolsó sorban, itt van nekünk a Surface Duo, ami egy Android alapon működő kütyü. Küllemre nagyban hasonlít a Surface Neóra, viszont ez kisebb, illetve telefonként működik, és szintén duplakijelzős (mindkettő 5,6 colos, 360 fokos zsanérral). 2020-ban jelenik meg, bár a korábbi Surface-ek ismeretében egyik modell sem fog nálunk ismételten megjelenni...

Az alábbi képen a Surface Neót láthatjátok, míg a fenti borítóképen a Surface Duo feszít.

Androidos mobil, hajlítható Surface, Airpods rivális - íme minden, amit a Microsoft ma bejelentett! - 5. kép

5 hozzászólás

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Ez a Surface Neo ez dög. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 10 hónapja és 14 napja

Az a füles nagyon bénán néz ki.

válasz erre

CharlieFirpo

4 éve, 10 hónapja és 15 napja

Surface Neo! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 10 hónapja és 15 napja

Surface túl van már a gyerekbetegségein? Nagyon sok volt neki még pár éve.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 10 hónapja és 15 napja

Tetszik, amit villantottak. Surface brutál jó.

válasz erre