Android készülékekre is megérkezett az Apple Music Classical

2023. május 31.
19.0761
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még március végén indította el legújabb zenei streaming platformját az Apple, ahol a komolyzene teljes tárháza hallgatható, a tegnapi naptól kezdve pedig az Android készülékeken is elérhetővé vált az alkalmazás, így most már ők is előfizethetnek és élvezhetik a klasszikus zenéket.
Advertisement

Az Apple Music Classical zenei alkalmazása elkülönül a fő Apple Music - Androidon 2015 óta érhető el - alkalmazástól, ám rengeteg a hasonlóság külsőleg, így a keresés és a kinézet is szinte ugyanolyan. Érdekesség, hogy a vállalat előbb adta ki Android platformra az alkalmazást, mielőtt iPad-re és Mac-re megjelent volna a dedikált szoftver.

Az Apple Music Classical több mint ötmillió számot kínál, köztük több ezer exkluzív albumot, ezenkívül képes akár 192 kHz / 24 bites nagyfelbontású veszteségmentesen sugározni. Támogatja a térbeli hangot és a Dolby Atmos-t bizonyos műsorszámoknál. Az alkalmazáshoz szükség van Apple Music előfizetésre, több lehetőség közül is választhatnak a felhasználók.
platformját az Apple, ahol a komolyzene teljes tárháza hallgatható, a tegnapi naptól kezdve pedig az Android készülékeken is elérhetővé vált az alkalmazás, így most már ők is előfizethetnek és élvezhetik a klasszikus zenéket.'>
3 hozzászólás

Porthos

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Hétvégén bele is hallgatok, mik vannak. Remélem a filmzene is belefér.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

Végre minőségi zene is hallgatható. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 1 hete és 5 napja

De kíváncsi leszek, milyen lesz a hallgatottság, remélem közölnek majd adatot.

válasz erre