Androidos készülékeken is elérhetővé vált az X hang- és videohívás funkciója

2024. január 19.
11.4551
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az iOS felhasználók után végre az Androidosok is élvezhetik az X (korábban Twitter) legújabb funkcióját, a hang- és videóhívásokat, melyeket még tavaly vezetett be a vállalat, azért, hogy tovább bővítsék a közösségi média platform funkcióit, ami Elon Musk egyik nagy álma volt.

Érdemes az Android-felhasználóknak frissíteniük X alkalmazásukat, ugyanis most már ők is indíthatnak és fogadhatnak hang- és videohívásokat más felhasználók felé. Minderről az X egyik mérnöke tájékoztatta az embereket egy frissen közzétett bejegyzésében. Linda Yaccarino, a vállalat vezérigazgatója tavaly augusztusban jelentette be az új funkció bevezetését.

Októberben az iOS felhasználók számára elérhetővé is váltak a hívások, de az Androidosok csak most használhatják. A funkciót természetesen ki is lehet kapcsolni, így nem kell attól tartani, hogy olyan ember hív fel bennünket, akivel nem szeretnénk beszélni. Elon Musk a tavalyi évben próbálta tovább fejleszteni az X platformot, amit nem egy sima közösség oldalként szeretne használni, hanem egy mindenre kiterjedő alkalmazássá akarja változtatni.
3 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Sok értelme van. röhögő smiley

válasz erre

CharlieFirpo

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Döbbenet hogy a Twitternél úgy gondolták, kell bele egy ilyen funkció. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

De ez minek bele? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Szánalom.

válasz erre