Android és iOS rendszeren is frissült a Firefox böngésző

2017. július 22.
4.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Mozilla az asztali böngészők piacán egy igen népszerű megoldás, ám számos egyéb projekten és böngésző más készülékeken való elterjesztésén is gőzerővel dolgoznak, utóbbi pedig egyre fontosabb a fejlesztők számára.
 

Egyre többen használják ugyanis az okostelefonjukat böngészésére és közben az asztali kliensek számos funkcióját igénybe vennék. A nemrég Androidon is bemutatkozó privát böngésző a Google rendszerén például letöltési lehetőséggel, teljesképernyős videótámogatással és az értesítési tabok komplexebb támogatásával frissült.

Eközben az iOS felhasználók sem maradtak újdonságok nélkül, hiszen az Apple online áruházában megtalálható Firefox böngésző éjszakai móddal és QR kód olvasóval bővült. Persze mindkét rendszeren a gyári böngésző, vagyis a Google Chrome és a Safari a domináns, de az ehhez hasonló hasznos frissítések mindkét platformon tovább erősíthetik a Mozillát.
5 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nálam mindig telepítve van, én szeretem.

válasz erre

VDemon

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Én mobilon is szeretem és rendszeresen böngészek vele. Ubuntu miatt egyébként mert ott alapértelmezett évek óta és így ott ragadtam. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Egyszer próbáltam ki nagyon rövid ideig, mert asztalon is és mobilon is inkább Chromeot használok. De mindenképp kap most egy új esélyt nálam. mosolygó smiley

válasz erre

TEchie

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Ezer éve nem próbáltam. De most megnézem.

válasz erre

technomancer

7 éve, 1 hónapja és 25 napja

De rég használtam meglepett smiley, de asztalon sem szoktam.

válasz erre