Advertisement

Amit tudunk az iPhone 6-ról

2014. január 27.
7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A híresztelések már nem csak a beszállítói források kiszivárogtatásaiból származnak, hanem a tekintélyes Wall Street Journal is írt róluk.

A legfontosabb, hogy az új iPhone 6 várhatóan valóban nagyobb kijelzőt kap.

A WSJ szerint idén két új iPhone-t tolnak az almás készülékre vágyók elé: az egyik 4,5, a másik 5 hüvelykes kijelzővel rendelkezhet. A jelenlegi fázisban úgy tűnik, hogy az új készülékek a felhasznált anyagok és a dizájn tekintetében egyaránt az 5S-re hasonlítanak majd.

[caption id="attachment_7767" align="aligncenter" width="900"] iPhone 5 (Credit: MTI)[/caption]

Állítólag megszűnik a sajnálatosan félresikerült műanyag iPhone vérvonal, leginkább gyengécske teljesítménye miatt. Eddig iPhone nem ment a 4 inch fölé, mivel a cég eddigi megítélése szerint a felhasználóknak nincs szükségük ennél nagyobb méretre. Meglehet, most kénytelenek lesznek enyhíteni ezt a szabályt, hiszen például Kínában ? ahol leginkább szeretne az Apple terjeszkedni ? a vevők az iPhone-nál jóval olcsóbban kapnak lényegesen nagyobb kijelzővel okostelefont.

Nemcsak Kínában, hanem világszerte vélhetően részben azért is csökken az iPhone piaci részesedése, mert a riválisai mind nagyobb képernyőket kínálnak. Egyre népszerűbbek a játékra, szörfözésre, videónézésre is alkalmas 5 inches Galaxy S4 és 5,7 hüvelykes Galaxy Note 3 készülékek. Az Apple nem foglalkozik a konkurens gyártók új mutatványaival, például a hajlított képernyővel.

Természetesen még ezeket az információkat sem lehet biztosra venni. De vannak kritériumok és tulajdonságok amik vitathatatlanul az iPhone 6 meghatározó együttese lesz.
nincs még hozzászólás