Amerikában elindul az Amazon Clinic, egy virtuális egészségügyi szolgáltatás

2022. november 15.
22.6521
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az emberek az elmúlt években egyre többet használják az online teret arra, hogy egészségügyi problémáikra megoldást találjanak ahelyett, hogy felkeresnének egy igazi orvost, ezt pedig az Amazon ügyesen ki is használja és elindítja virtuális egészségügyi szolgáltatását.

Az Amazon Clinic-en az ember élőben chatelhet egészségügyi szakemberekkel, akik a panaszok és tünetek alapján akár gyógyszereket is felírhatnak a betegeknek. A vállalat még 2020-ban lépett be a gyógyszeripari piacra, miután elindította Amazon Pharmacy szolgáltatását, melynek során a Prime-tagok kedvezményes áron juthatnak hozzá vényköteles gyógyszerekhez.

Az Amazon Clinic szolgáltatás használata előtt egy kérdőívet kell kitöltenie az embernek, majd ki kell választani a partnerlistából a kívánt szolgáltatót. Ezután a felhasználó csatlakozik egy biztonságos üzenetküldő portálhoz, ahol cseveghet egy egészségügyi szakemberrel, aki személyre szabott kezelési tervet küld számára. A szolgáltatás árazása nagyon eltérő attól függően, hogy milyen betegségünk van.
4 hozzászólás

inkognito

3 hete

Biztos nem lesz olcsó.

válasz erre

Baromi jó!

válasz erre

Ronalddo

3 hete

De jó nekik.

válasz erre

zender

3 hete

Mennyivel fejlettebb arrafelé minden, te jó ég...

válasz erre