Amerikában a vártnál kevesebben voltak kíváncsiak az új Mission: Impossible mozifilmre

2023. július 17.
17.7331
csirkee profilja, adatai
csirkee
Múlt héten, szerdán debütált a mozikban a Mission: Impossible Leszámolás - Első Rész című film, mely a tengerentúlon nem úgy nyitott, ahogyan azt várták, ugyanis az első nyitóhétvégéjén - ami egyébként öt nap volt - összesen 80 millió dollárt ért el, a nemzetközi színtéren már ennél jobbak az eredmények.

Tombol a hőség és valószínűleg sokan választják hűsölés gyanánt egy mozi termet, ahol az új Tom Cruise mozifilmet is meg lehet már nézni, melyben visszatér Ethan Hunt és a csapata, akik elképesztő akciókban vesznek részt ismét. Ahogy azt már említettük, az amerikai mozikban nem teljesített eddig túl jól, de globálisan sikerült elérnie a 235 millió dolláros bevételt - az Európai országok többségében tarolt Tom Cruise.

Ez egy egészen szép teljesítmény és ebben még nincs benne a Japán piac, ahol csak később fog megjelenni az alkotás. Ami aggasztó, hogy Kínában nagyon rosszul teljesít a film, az előző részhez képest 66%-os a csökkenés. A kritikusok egyébként nagyon meg voltak elégedve a filmmel, a Game Channel összesen 8 pontot adott a Mission: Impossible Leszámolás - Első Résznek.
3 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 1 napja

Én azért nem féltem ezt a filmet, minimum triplázni fog, biztos vagyok benne.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 1 napja

Fura, először azt hittem azért mert július 4-e környékén volt a premier de aztán láttam hogy nem. Mi verte vajon el?

válasz erre

Kisfaludy82

5 hónapja, 1 napja

Ohh ez meglepő.

válasz erre