Amerikában a legnépszerűbb streaming platform a Max lett

2023. október 05.
14.4271
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években rengeteg új streamingszolgáltató jelent meg a hazai piacon, nemzetközi téren pedig még ennél is több van és minden évben készít egy felmérést a Whip Media, hogy kiderítsék az Egyesült Államokban melyek a legnépszerűbb szolgáltatók a piacon.

Amióta ilyen sok szolgáltató közül választhatnak a felhasználók, már nem csak az számít, hogy mennyibe kerül, hanem az is, hogy milyen elégedettek vele. A Whip Media több mint 2000 amerikai nézőt kérdezett meg idén is, hogy kiderüljön, melyik a legnépszerűbb streamingszolgáltató. A felmérés szerint idén a Max (nálunk egyelőre HBO Max néven fut) az abszolút győztes, 88%-os elégedettséget ért el.

A második helyen a Hulu szerepel 87%-os elégedettséggel, a harmadik helyen a Disney+ áll, a negyedik helyen pedig az Apple TV+ található. A Netflix csupán a hatodik helyet foglalhatja el a listán, 77%-ra esett vissza az elégedettség, míg 2021-ben még 90%-on állt - hazánkban továbbra is a Netflix a legnépszerűbb streamingszolgáltató. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a felmérés csak kis létszámmal készült, nem reprezentálja megfelelően a teljes lakosságot.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Én az itthonit is szeretem, és újra egyre több a film rajta.

válasz erre

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Ízlések és pofonok...

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na ez mondjuk meglepett. Főleg a Netflix lejjebb csúszása, bár azért mostanra elég elrős lett a verseny.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Akkor nagy eséllyel ott NAGYON más a kínálat mint itt.

válasz erre