Állítólag a Fast X a valaha készült egyik legdrágább film lesz

2022. november 18.
10.7211
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Halálos iramban saga az elmúlt években rengeteg bevételt hozott a stúdiónak, világszerte milliók rajonganak az utcai versenyzésről szóló filmekért, ám ezeknek az elkészítése nem olcsó, a gyártás nagyon sokba kerül és a legfrissebb hírek szerint a 10-dik rész lesz a legdrágább.

A TheWrap magazin beszámolója szerint a Halálos iramban 10. lesz az eddigi legdrágább film a franchise-ban, ugyanis a becslések szerint a produkció költségvetése 340 millió dollárra rúg - több mint 134 milliárd forint -, ez a filmek világában is kiemelkedőnek számít. A Marvel Bosszúállók mozifilm 356 millió dollárból készült, így a Fast X valóban egy nagyon drága produkció lesz.

A gyártási költségek azért emelkedtek meg ennyire ennél a résznél, mert elérte ezt is a gazdasági válság, az infláció és a csupa A-listás szereplő fizetése sem olcsó. Bár Hollywoodban elég nehéz pontos számokat kapni a filmek költségeiről, ezért a 340 millió dollár is csak becslés. Ám amennyiben igaz a hír, akkor ezzel a Fast X bekerül a valaha volt legdrágább öt film közé.
2 hozzászólás

Fikarc

1 hete és 1 napja

Erőltetett fos.

válasz erre

Kisfaludy82

1 hete és 1 napja

Még több Halálos iram film????? Mikor állnak már le?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink