Alienware Gamer Club nyílik Budapest szívében

2016. október 19.
2.7501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Nemrég az Androgeek szerkesztősége egy része megtapasztalhatta, hogy milyen is lehet az "Alienware életérzés", hiszen az anyacég és a Laptopszalon összefogásában egy különleges helyiség megnyitóján jártunk.

Budapest szívében ugyanis hamarosan a nagyközönség számára is megnyílik az ország első Alienware Gamer Clubja, ahol a legmodernebb Alienware portfólió várja a gamer és geek közösséget. A pinceszerű helyiségben egyszerre nyolcan vehetjük fel egymással a harcot, méghozzá különböző gépeken.

Az asztalon lévő monitorok ugyanis van ahol egy bivalyerős, ám mégis kompakt Alienware laptop képét adják át, de van hol az úgynevezett Steam Machine vagy annak Windows 10-es változata, az Alienware Alpha teljesít szolgálatot, arról nem is beszélve, hogy a vállalat két asztali konfigurációja az Area-51 és az Auora is helyet kapott a szobában.

Alienware Gamer Club nyílik Budapest szívében - 2. kép

A hangulatot és a kényelmet a profi gamer székek emelik, a perifériák többségén pedig szintén Alienware logó látható, vagyis a gépek mellett az olcsóbb kiegészítőket is próbára tehetjük.

Az Alienware Club VIP kártyával látogatható, amelyet a boltban vásárolt minden gamer Dell vagy Alienware laptophoz kapnak a vevők.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Bár a koncepciót nem igazán értem (vegyél egy gépet aztán megnézhetsz másikakat), de akár jó hely i lehet belőle. Biztos benézek egyszer, csak úgy kíváncsiságból. Kár hogy az XPS amit épp venni készülök, nem gamer... mosolygó smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ez igen jól hangzik, meglehet a hangulata! mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ultramenő. Nagy ötlet.

válasz erre

TEchie

8 éve, 1 hónapja és 1 napja

Jópofa. Több ilyen kéne. Összerántaná a gamereket.

válasz erre