Alaposan megújul a Skype ismét

2022. december 18.
4.4841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A hét közepén jelentette be a Skype-ot birtokló Microsoft, hogy a kommunikációs appok egyik nagy öregje alapos ráncfelvarrást kap, ezzel a mai kor igényeire húzva a jövőre húsz éves platformot - a fejlesztések a funkciók mellett a kinézet felturbózását is érintik.

Bár a Microsoft azt ígéri, hogy alapvetően a régi motorosok is ismerős környezetben cseveghetnek, hiszen rengeteg ikon és grafikai elem a múltbéli app vizuális készletéből építkezik, a Skype az eddigieknél is sokkal több színsémát fog kapni és megérkezett végre a natív dark mode is.

A funkciók között újításként érdemes megemlíteni, hogy már száz ember is cseveghet egy közös szobában, az asztali és a mobilos élményt pedig ugyanolyannak ígéri a cég - nem csak minőségében, hanem kinézetében is. Emellett állítólag a hangminőségen és a hívás stabilitásán is jelentősen sikerült javítani. A kamerával nem rendelkező résztvevők egy színes képpel tudják magukat képviselni a beszélgetésben.

A beszélgetésekben részt vevők meg tudják egymással osztani a nekik tetsző, vagy általuk létrehozott tartalmakat, valamint QR-kódot is lehet generálni, amivel könnyen fel lehet venni egymást a partnerlistára. Kevésbé érdekes frissítésnek ígérkezik, hogy egy Today-nek nevezett fül is lesz a Skype-ban, amiben hírek - és ezzel együtt nyilván reklámok - bukkannak majd fel egy feedben, valamint érkezik a natív beszédfordítás, ami bár elég komoly fegyverténynek hangzik, valószínűleg a magyar nyelvet nem támogatja majd.

A frissítés egyes elemei már élnek, a különböző platformokra nem egyszerre érkezik meg minden funkció és olyan is lesz, amely egyes régiókban meg sem jelenik - a Today fül például nálunk egyelőre várat magára.

Nézd nagyban ezt a videót!





Alaposan megújul a Skype ismét - 3. kép


Alaposan megújul a Skype ismét - 4. kép


Alaposan megújul a Skype ismét - 6. kép


Alaposan megújul a Skype ismét - 5. kép

ráncfelvarrást kap, ezzel a mai kor igényeire húzva a jövőre húsz éves platformot - a fejlesztések a funkciók mellett a kinézet felturbózását is érintik.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Mai napig az egyik legjobb. A Facetime mondjuk odaveri de az natív.

válasz erre

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Egész pofás amúgy.

válasz erre

Porthos

1 éve, 4 hónapja és 17 napja

Amúgy én a mai napig használom néha, van partnerem, aki ezen kommunikál még mindig. mosolygó smiley Használat közben nem retró amúgy, sőt kép hang minőségben messze jobb mint a konkurencia.

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Elismerésem a kitartásukért. Nem hagyják magukat. mosolygó smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 18 napja

Nem adják fel. röhögő smiley

válasz erre