Akár 2028-ig is járhat támogatás Windows 10-hez, ám borsos ára lesz

2023. december 06.
22.3501
csirkee profilja, adatai
csirkee
A felhasználók körében még mindig nagyon népszerű a Windows 10 operációs rendszer, ám hivatalosan már csak 2025-ig kap támogatást, ám egy új lehetőségnek, pontosabban előfizetésnek köszönhetően akár 2028-ig megérkezhetnek a biztonsági javítások erre a rendszerre.

Első alkalommal fordul elő a Microsoft életében, hogy lehetőséget biztosít a magánszemélyeknek, hogy fizetős szolgáltatással hozzáférjenek a Windows 10 kiterjesztett biztonsági frissítéseket (ESU) garantáló csomagjaihoz 2025 után is. A vállalat korábban csak szervezetek számára kínált ilyen megoldást, ám most végre a magánszemélyek számára is elérhetővé válik, vélhetően igen borsos áron, hogy 2028-ig is kapjanak majd frissítéseket.

A redmondi techvállalat közleményében nem árulta el, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a támogatás évente, de például a Windows 7 esetében az első évben 50 dollár volt, a másodikban 100 dollár, a harmadikban pedig már 200 dollár volt. A Microsoft azt javasolja mindenkinek, hogy frissítse készülékét Windows 11-re vagy cserélje le számítógépét.
támogatást, ám egy új lehetőségnek, pontosabban előfizetésnek köszönhetően akár 2028-ig megérkezhetnek a biztonsági javítások erre a rendszerre.'>
4 hozzászólás

Kisfaludy82

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Használhatatlan fos, nem is értem aki ezért fizet...

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ezeknél keményen elgurult a gyógyszer.

válasz erre

Fikarc

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Aki winfost használ, meg is érdemli hogy fizessen azért a ****ért. röhögő smiley

válasz erre

zender

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nevetséges, hogy pénzt kérnek érte. Hitvány egy banda.

Már csak azért is mert az volt a szöveg, hogy nem lesz a Win10 után más.

válasz erre