Agatha Christie dédunokája örülne további Kenneth Branagh féle Poirot-filmnek

2023. szeptember 18.
13.3041
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten került a mozikba Kenneth Branagh nevéhez fűződő új Agatha Christie filmadaptáció, a Szeánsz Velencében, mely immáron a harmadik Poirot mozifilm és ha minden jól megy, akkor a jövőben még több készülhet, ugyanis a híres írónő dédunokája nyitott lenne a dologra.
 

2017-ben debütált az első Hercule Poirot mozifilm, a Gyilkosság az Orient Expresszen, mely egészen jól teljesített a mozikban, így hamar el is készült a következő feldolgozás, a Halál a Níluson, ami hatalmasat bukott, nagyon gyorsan felkerült streamingre. Éppen emiatt a legújabb film költségeit nagyon megnyirbálta a stúdió, mindösszesen 50 millió dollárból készült el.

A Szeánsz Velencében szépen nyitott a mozikban a hétvégén, ám a bevétel így is nagyon alacsony, emiatt veszélybe került a folytatás. Ennek ellenére James Prichard, Christie dédunokája és a Christie birtok vezérigazgatója elárulta, hogy Kenneth Branagh filmrendező annyi filmet készíthet a jövőben, amennyit csak akar. Mindez azt jelenti, hogy még reménykedhetünk további izgalmas Poirot-filmekben.
3 hozzászólás

Porthos

2 hete és 1 napja

Én is nagyon bírnám.

válasz erre

Mordorer

2 hete és 1 napja

Én is örülnék nekik.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 2 napja

Nyilván, jól jön az apanázs.

válasz erre