Adorables - Magyar fejlesztők androidos játéka

2014. január 30.
9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
Yitsushi profilja, adatai
Yitsushi
Már elérhető a Budapesti székhelyű indie játékfejlesztő csapat, a White Rabbit Games legújabb multiplatform játékának BETA verziója, Androidra, Windows Phone8-ra és természetesen PC-n, Windowsra.

Kis lényeink hármas csoportokban irányíthatók különféle minijátékokban, körökre osztott mechanizmussal, az egér segítségével, vagy telefonon "swipe" mozdulattal.

Elsőként a lények mozgásirányát és erősségét kell megadnunk, majd a pipára bökve véglegesíteni a körünket.



A játék során különböző minijátékokban kell helyt állni, mint például foci, last man standing, capture the flag, jéghoki, zombie mód és strandfoci, melyek közül jelenleg a zombie mód és a capture the flag nem elérhető.

A strandfoci, foci és jéghoki lényegében ugyanaz, célunk a lehető legtöbbször a labdát az ellenfél kapujába juttatni, míg a stílusosan "Last Adorables Standing" nevű játékmódban célunk ellenfeleinket minél hamarabb a vízbe lökni, vigyázva, hogy saját kis lényeink túléljék az ütközést.



A játék a single player mellett a multiplayer módot is támogatja, ráadásul ez utóbbi platformfüggetlen. Így akár barátaid ellen is kiálhatsz egy kis CTF-re.

Grafikailag leginkább az Angry Birdshez hasonlítható, aranyos, könnyed stílusú az Adorables, így akár gyermekek számára is kiváló szórakozás lehet a játék, hiszen erőszakmentes. Sajnos ebben a változatban hangok még nem hallhatók, de természetesen még csak béta változatról beszélünk, így a készítők szívesen fogadnak észrevételeket, ötleteket, javaslatokat a játékkal kapcsolatban, melyet a játék végén megjelenő kérdőív kitöltésével, vagy a  bluedeath.dr@gmail.com email címre küldhettek el.

Az android verzió innen: http://tinyurl.hu/VpWD/
A windows verzió innen:http://tinyurl.hu/6p5O/ tölthető.
A játék facebook oldala: https://www.facebook.com/AdorablesGame



A srácoknak nem ez az első androidos játékuk, a Google Playen az alábbi linken találtok tőlük több játékot is, melyek közt akad Fruit Ninja csak épp húsdarabokkal, Plants VS Zombies jellegű tower defense, melyben egy rémálmoktól és gyermekjátékoktól hemzsegő univerzumban kell helyt állnunk, vagy akár "láncreakció" játék is, szintén aranyos süteményekkel, melyek mindegyike ingyenesen letölthető.

Nektek van játékotok, alkalmazásotok, amit esetleg bemutatnátok? Az Androgeeken ezt is megtehetitek, csak keressetek minket bátran.
nincs még hozzászólás